Serietips Allsvenskan

DiV bjuder på tips i alla serier som bevakas här och första tipset gäller högsta ligan då Allsvenskan är först ut i seriepel och det redan ikväll i en match mellan FC Rosengård och Piteå IF. Lagen i eliten är mer stabila än lagen i lokalfotbollen och på så sätt är det lättare att tippa men samtidigt är det inte serien som ägnas mest bevakning härifrån då bara ett lag från bevakningsområdet deltar. Men vi gör ett försök.

För BK Häcken FFs del tror vi att det efter två raka andraplaceringar är dags att ta hem guldet i år för första gången som en del av Häcken. Kanske inte främst för att de blivit bättre utan kanske mer att Rosengård backat lite. I toppen tippas även Kristianstads DFF och Hammarby att placera sig före Rosengård.

I mitten av tabellen är det inte någon större dramatik i tipset mer än att nykomlingen IFK Norrköping placeras så högt som på åttonde plats, de verkar ha något bra på gång. Av övriga nykomlingar tippas Växjö DFF åka ur direkt medan IK Uppsala får chansen att kvala sig kvar. Känslan är att IFK Kalmar kan få det svårt i år och tippas också ramla ur Allsvenskan.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tips Division 4A och 4B Göteborg

Tips Division 2 Nordvästra och Västra Götaland

Tips Division 3 Göteborg