Aktuell ställning i DM-grupperna

Alla tre grupper i DM har nu kommit igång och tabellerna haltar för de tolv deltagande lagen men vi tar en titt nedan på vad som hänt hittills. Nytt för i år är som bekant att inga handikapp-straffar längre läggs i matchinledningen av lag som möter moståndare från högre divsion.


Grupp A:

Här har regerande mästarna GDFF tagit två säkra segrar hittills. Imorgon tisdag ska de möta Lerum som vann sin första match mot Zenith. Inga direkta överraskningar såhär långt och för Zenith och Mossen är nästa match på onsdag då de möts.



Grupp B:

I grupp B har endast en match spelats och där lyckades Sävedalen till slut trycka in enda målet i matchens slutskede efter stort spelövertag på Lindomes hemmaplan. Nästa match är på onsdag då Landvetter och Torslanda möts.




Grupp C:

Som i grupp A finns även i denna grupp finns ett lag som inlett med två övertygande segrar och 10-0 i målskillnad. Det är Qviding som vunnit mot Älvsborg och studenterna i Göteborgs SIF. Även Virgo har vunnit över Göteborgs SIF och på onsdag möts Virgo och Älvsborg. Som enda lag från division 4 är Virgo en outsider här men de har satt sig i en bra position för att ta sig till slutspel dit 8 lag går.



För fullständigt spelschema och uppdaterade tabeller följ länkarna i högerspalten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tips Division 4A och 4B Göteborg

Tips Division 2 Nordvästra och Västra Götaland

Tips Division 3 Göteborg