Spänning i de få serier som var igång i veckan

I veckan har det endast varit spel i division 1-serierna och i division 4 då det varit uppehåll i de högsta serierna och andra serier är avslutade för säsongen.

Div 1 Mellersta Götaland:

Teoretiskt är det inte kört för Qviding FIF om förnyat kontrakt i division 1 men de hade nog behövt vinna matchen mot BK Kenty men fick nöja sig med 1-1. Detta samtidigt som BK Astrio vann sin match vilket innebär att Qviding minst måste ta 4 poäng i de två avslutande matcherna samtidigt som andra resultat måste gå deras väg. Göteborgs DFF gladde dock Qviding genom att se till att inga nya poäng hamnade hos Ulricehamns IFK efter 5-0.

Bergdalens IK vann övertygande mot toppkonkurrenten IS Halmia med 4-0 och säkrade därmed seriesegern.

Grattis Bergdalens IK!

Div 1 Norra Götaland:

I denna serie är det som bekant Sävedalens IF som kämpar för att inte trilla ur divisionen till nästa säsong. De gjorde vad de kunde i helgens omgång och vann mot Rynninge IK med 2-5. IFK Hallsberg FK som för ett par veckor sedan var ett av lagen Sävedalen såg ut att sikta in sig på att passera för att hamna över nedflyttningsstrecket har dock gått starkt på slutet och fått med sig två uddamålsförluster. Nya mål i sikte är Trollhättans FK och Torsby IF, svårt att förutse hur detta kommer sluta med två omgångar kvar.

Div 2 Nordvästra Götaland:

Serie avslutad.

Div 2 Västra Götaland:

Serie avslutad.

Div 3A:

Serie avslutad.

Div 3B:

Serie avslutad.

Div 4:

Bergums IF spelade två matcher i veckan och efter vinst i båda (IK Virgo 2-4 och Ösets BK 2-0) har de nu säkrat seriesegern. Seriesegern blev till slut överlägsen med idel vinster efter att de två lag de förlorade mot tidigare på säsongen dragit sig ur serien. 11 matcher, 11 vinster!

Grattis Bergums IF!

Jonsereds IF tog emot Angered BK och föll med 1-4 men detta var årets första mål så vi får hoppas det ingjuter mod och att de kan avsluta med en fin insats i sin sista match imorgon måndag.

Kållered SK tog en klar seger mot IF Warta och hoppade därmed upp till tredje plats i tabellen. Det är jämnt och det blir en rafflande sista omgång för lagen på platserna 2 till 5 bakom Bergum om uppflyttningsplatserna.

Elitettan:

Spelledig vecka.

Allsvenskan:

Spelledig vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tips Division 4A och 4B Göteborg

Tips Division 2 Nordvästra och Västra Götaland

Tips Division 3 Göteborg